Stichting


Stichting Lexusforum

Sinds 12 juli 2011 is Lexusforum.nl in handen van Stichting Lexusforum. Naast Lexusforum.nl, zijn de domeinnamen lexus-forum.nl, lexusforum.be en lexus-forum.eu ook in handen van Stichting Lexusforum.

Het hoofddoel (statutair vastgelegd) van stichting Lexusforum is “het bieden en faciliteren van een (discussie) platform en een netwerk voor rijders/liefhebbers van het Lexus merk op nationaal, Europees en internationaal niveau”.

Stichting Lexusforum heeft een opzet welke vooral bestaat uit commissies. De stichting wordt bestuurd door A. van Kakerken. Onder het bestuur valt de commissie van supermoderatoren. Dit is de groep die belast is met de werkelijke tactiek en het bestuur adviseert over de te volgen strategie. Ook gaat de commissie van supermoderatoren over de dagelijkse gang van zaken.

Wij zullen alles doen om uw verblijf op de website en uw deelname aan meetings zo goed mogelijk te maken. Indien u vragen of wensen heeft, dan kan u deze stellen via het forum of via email adres: info (at) lexusforum.nl

Lexusforum.nl