Meehelpen aan Lexusforum?

Lexusforum.nl

Lexusforum kan niet bestaan zonder de hulp van de leden wie informatie met elkaar delen. Die informatie helpt vele anderen. Maar wellicht zou je graag iets meer willen doen voor onze Lexus gemeenschap. Wij zijn op zoek naar teamleden, die positief en proactief zijn ingesteld en willen meewerken aan Lexusforum.nl.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

– Redactieleden
Als redactielid help je te zoeken naar nieuws over Lexus. De nieuwe modellen, de laatste ontwikkelingen en andere zaken. De relevante informatie plaats je op de hoofdpagina.

– Moderators
Als moderator help je de discussies op het forum in goede banen te leiden. Je houdt de fora schoon door verkeerd geplaatste topics naar de goede fora te verplaatsen, en door discussies weer terug te sturen naar waar het topic over gaat. Daarbij maak je gebruik van de huisregels.

– Meeting/evenementen leden
Als lid van meetings/evenementen help bij de organisatie van meetings. Je coördineert onderling met de andere leden en met de gastvrouw/heer over de meeting. Je bedenkt en helpt met de uitvoering van de activiteiten en probeert de uitgaven binnen het budget te houden.

Maar wat zit er voor mij dan in, kan u denken. Omdat Lexusforum een stichting is en voor de Lexus-gemeenschap een maatschappelijk doel heeft kan er geen geldelijke vergoeding tegenover staan. Wel is er een samenwerking met dealers en de importeur. Hierdoor willen we nog wel eens testritten in de nieuwste Lexus modellen kunnen regelen. Dat gebeurt dan gezamenlijk als team en is een vorm van een dagje uit. Ook hebben wij 1 keer per jaar een jaarvergadering voor Stichting Lexusforum. Dit is een noodzakelijk en verplicht onderdeel. Maar wij sluiten deze dan af met een leuk etentje*.

Heb je zin om mee te werken of wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met mij via PM, Facebook of mail op info (at) lexusforum.nl

Hube

*Er moet wel vermeldt worden dat dit nog steeds door de leden zelf betaald wordt en niet uit de kas van Lexusforum komt.

Lexusforum.nl