Lexus LFA Driver Development Program

Lexus heeft aangekondigd dat ze een Lexus LFA “Driver Development Program” aan zullen bieden. Dit zal op de Infineon Raceway in Sonoma,
California van 8 tot en met 15 maart gebeuren. Dit evenement zal de hele dag gebeuren.

Dit unieke kans in niet alleen bedoeld voor LFA eigenaren en potentiele LFA eigenaren, maar ook voor autosport enthusiastelingen die een hele dag
van ‘high performance’ rijden willen beleven. Dit allemaal zal onder toezicht van proffessionele rijinstructeurs.
Deelnemers zullen eerst een acceleratie- en remtest met de LFA doen (dit door 1/4 mijl volgas te gaan en daarna het maximale remmen). Hierna mogen ze
het circuit op, eerst mogen ze wat testrondes doen met wat IS-f’s, en daarna 4 sessies op het circuit achter het stuur van de LFA.
De dag wordt beeindigd met een rondje op het circuit op volle toeren in een LFA, gereden door een proffessioneel coureur.

Hieronder een plaatje van het circuit waar dit evenement gehouden wordt. Zoals u kunt zien is dit niet een echt makkelijke circuit.

Dit zal een leuk event worden voor de gelukkigen die het wel mee mogen/kunnen maken. Ik zou het graag mee willen maken, zou u dat niet willen?

Het evenement kost $3,500 per persoon. Voor reserveringen of vragen, kunt u contact nemen met Shawn Jackshon op telefoonnummer +001-877-229-9855 of via de mail.

Bron[LexusEnthusiast]

mlcoolj.

Lexusforum.nl