TIP: Exclusieve preview NX voor Lexusforum leden!

Uitnodiging NX

Wellicht enigszins kortdag, maar wij als Lexus fans zijn uitgenodigd door Louwman & Parqui om de nieuwe Lexus NX300h van dichtbij te bekijken. Wij mogen de auto bezichtigen, echter niet rijden. Dit betreft een zgn statische auto, welke gemaakt is voor de shows. De uitnodiging volgt hieronder:

Nu steeds meer informatie rondom de Lexus NX 300h beschikbaar komt zijn we ook bezig met het organiseren van events. De Lexus Divisie krijgt in juli de beschikking over een statische auto. Graag zouden wij de leden van het Lexus Forum in de gelegenheid stellen om als allereerste in Nederland de nieuwe Lexus NX 300h exclusief te bewonderen. Gezien onze planning is de meest voor de hand liggende datum maandagavond 7 juli van 18.00 uur tot 20.00 uur. Locatie is Louwman & Parqui te Raamsdonksveer.

Het verzoek is wel of wij terughoudend willen zijn met het publiekelijk plaatsen van foto’s voor 19 juli. Wanneer je deze op jouw facebook pagina zet, zou je deze dan alleen met vrienden willen delen?

Wilt u mee, meldt dit dan even in dit topic of stuur een e-mail (voor 3 juli) naar nxevent@lexus.nl. Wij ontmoeten elkaar dan voor de Louwman dome rond 17:45.

Ik hoop dat u er de tijd voor kan vinden om te komen, want dit is toch wel een zeer speciaal moment wat wij van de importeur krijgen.

Het Lexusforum Team

Lexusforum.nl