Persbericht: Prijzen Lexus NX bekend

20140606_03-Lexus-maakt-prijzen-bekend-van-krachtig-vormgegeven-NX-300h

De geheel nieuwe Lexus NX 300h zet met zijn overtuigende design de aanval in op het premium mid-size SUV segment. Het design straalt kracht en finesse uit. Het verfijnde, luxe interieur verwent de berijder door een uitgekiende rijderspositie en ruim zicht rondom. Aan boord bevinden zich noviteiten als: wireless smartphone charger, All Speed Adaptive Cruise Control, Anti-Divingsystem en een 360° parkeercamera. Daarnaast biedt de NX een ongekend comfortabele rijbeleving en beschikt over een soepele Lexus Hybrid Drive van 197 pk/145 kW. En zoals elke Lexus heeft ook de NX standaard automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice. De Lexus NX is vanaf € 47.900 te bestellen. Hij staat vanaf oktober bij de dealer en is leverbaar in zes royale uitvoeringen.

De premium mid-size SUV is zowel leverbaar met 2WD- als AWD-aandrijving. De sportieve F Sport Line en het topmodel President Line worden standaard met AWD uitgerust. De optieprijs voor AWD aandrijving bedraagt slechts € 2.000. De basisversie wordt alleen met 2WD geleverd.

Business Line Pro: zeer verleidelijk
In Nederland zal de NX 300h Business Line Pro de meeste kopers trekken. De NX 300h Business Line Pro is onder meer standaard voorzien van een smartphone wireless charger voor het gemakkelijk draadloos opladen van de mobiele telefoon. Keyless entry, parkeersensoren en ‘Tahara leder’ met stoelverwarming zijn eveneens standaard. De Business Line Pro is leverbaar vanaf € 54.900.

Lexusforum.nl