500 ct200h verkocht

Nog voordat de Lexus CT 200h Hybrid in de showroom staat, heeft Lexus vandaag al het vijfhonderdste exemplaar verkocht. De Lexus CT 200h Hybrid staat vanaf 1 maart bij de dealers.

De CT 200h beantwoordt de huidige marktvraag. De auto is niet alleen de eerste Full Hybrid in het luxe C-segment, maar ook scherp geprijsd (vanaf € 28.950, lease vanaf € 449), schoon, zuinig en onderscheidend. Bovendien profiteert de berijder van fiscale voordelen. Hij betaalt geen BPM, geen motorrijtuigenbelasting en slechts 14% bijtelling.

Innovatieve aandrijflijn voor comfort
De aandrijflijn van de Lexus CT 200h bestaat uit twee continu samenwerkende krachtbronnen: een innovatieve 1.8 liter VVT-i benzinemotor van 73 kW (99 pk) en een elektromotor van 60 Kw (82 pk). Deze Full Hybrid aandrijflijn is goed voor een gecombineerd vermogen van 100 kW (136 pk). Het vermogen wordt naar de wielen gebracht via een zeer comfortabele, traploze elektronische CVT.

Scherpe prijs, royale standaarduitrusting
De prijs van de CT 200h mag dan scherp zijn, de standaarduitrusting van Lexus’ kleinste model maakt de CT 200h ook voor de kilometervreters tot een uitstekende werkplek. Zo zijn er uitstekende voorstoelen met luxe bekleding, deels met leder afgewerkt dashboard, CVT automatische transmissie, high-end audiosysteem met USB-aansluiting (voor bijvoorbeeld een iPod of iPad), spraakbesturing voor de mobiele telefoon en Bluetooth®. Ook lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor én achter, LED daytime running lights, climate control met afzonderlijke zones en stuurwielbediening voor veelgebruikte functies zijn standaard.
 
CT 200h: veilig op weg
Lexus-berijders nemen ook passagiers vol vertrouwen veilig mee in de CT 200h. Elke CT 200h is namelijk standaard voorzien van acht airbags, antiwhiplash-voorstoelen en -hoofdsteunen en alle denkbare veiligheidssystemen waaronder ABS met Brake Assist, VSC, EPS en TRC. Bovendien zijn zaken als het Lexus
Pre-Crash Safety systeem en Adaptive Cruise Control als optie leverbaar.

Lexus Red Carpet Treatment standaard op elke CT 200h
Zoals elke Lexus-bestuurder, profiteert ook de berijder van een CT 200h van de Lexus Red Carpet Treatment. Deze premium service – een unicum in het luxe
C-segment – staat onder meer voor een haal- en brengservice van de auto en een vervangende Lexus bij onder andere een grote beurt, een vaste servicemonteur en standaard reiniging van het exterieur én het interieur na elke servicebeurt.

Lexusforum.nl