Persbericht: Lexus presenteert IS 300h Edition & F SPORT Edition

20140403_01-Lexus_presenteert_IS_300h_Edition_en_F_SPORT_Edition

Opnieuw komt Lexus met een vlijmscherp aanbod: twee nieuwe Lexus
IS 300h Edition uitvoeringen, inclusief onder meer Lexus navigatiesysteem en parkeersensoren vóór en achter. De nieuwe Lexus IS 300h Edition en extra sportieve F SPORT Edition hebben een klantvoordeel dat oploopt tot 3.000 euro. De Edition is er vanaf 39.990 euro. Beide Edition uitvoeringen zijn er met slechts 20% bijtelling.

 

Zoals élke Lexus, hebben de Lexus IS 300h Edition uitvoeringen standaard climate control, cruise control, een verfijnde automaat en de Lexus Red Carpet Treatment met een haal- en brengservice.

 

Fun to drive
De Lexus IS 300h is een achterwielaandrijver met een uitgebalanceerde 50:50 gewichtsverdeling. De 2,5-liter viercilinder benzinemotor en krachtige elektromotor zijn samen goed voor 164 kW (223 pk). Kortom: een ideaal recept voor fun to drive.

 

Zéér royale IS 300h Edition uitrusting

Behalve het genoemde Lexus navigatiesysteem en de parkeersensoren vóór en achter, omvat de standaarduitrusting van de nieuwe Lexus IS 300h Edition onder meer 17-inch lichtmetalen velgen met 10-spaaks design, dual zone airconditioning met S-Flow-technologie (10 maal krachtiger dan vergelijkbare airco’s, maar toch energiezuiniger), een automatisch zelfdimmende binnenspiegel en een regensensor.

 

F SPORT Edition: Nóg scherper rijgedrag
Door zijn dynamische rijeigenschappen is de plek achter het stuur er één waar je graag plaatsneemt. Dat gaat in het bijzonder op voor de Lexus IS 300h F SPORT Edition. Die is bovenop de Edition uitgerust met onder meer een F SPORT onderstel voor een nóg scherper rijgedrag, lichtmetalen 18-inch velgen, sportstoelen en een centraal geplaatst instrumentarium dat op dat van Lexus’ supersportwagen LFA is gebaseerd. En ook de Lexus IS 300h F SPORT Edition is met 43.990 euro opvallend scherp geprijsd.

Lexus Red Carpet

De nieuwe Lexus IS 300h Edition & F SPORT Edition zijn per direct bestelbaar. De befaamde Lexus Red Carpet Treatment is inbegrepen. Dat betekent haal- en brengservice én vervangend vervoer bij bijvoorbeeld groot onderhoud. Bovendien wordt na élke servicebeurt het exterieur en het interieur vakkundig gereinigd.

Lexusforum.nl