Persbericht: Wereldpremière nieuw conceptmodel van Lexus op IAA

20130820-Teaser-Lexus-concept-car-IAA

Een nieuwe compacte medium-size SUV concept car van Lexus beleeft in september zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt. Daarnaast maakt de nieuwe Lexus GS 300h Hybrid zijn Europese debuut op de internationale autotentoonstelling. De 2013-editie van de IAA wordt gehouden van 12 tot 22 september.

De Lexus GS 300h Hybrid is uitgerust met een zeer efficiënte, soepele 2,5 liter hybride aandrijflijn. De sportsedan combineert een lage CO2-uitstoot en een gering brandstofverbruik met een verfijnd en comfortabel rijgedrag én een uiterst lage kilometerkostprijs. Ook financieel aantrekkelijk is de 20% bijtelling, daarmee is de Lexus GS 300h uniek in het segment in 2014! De Lexus GS 300h is vanaf begin september te bestellen bij de Lexus dealer.De persconferentie van Lexus op de IAA wordt gehouden op dinsdag 10 september en begint om 13.00 uur. Plaats van handeling is de Lexus-stand in Hal 8 van het beurscomplex. De opvallende, ‘robotachtige’ hoofdrolspelers uit de ‘Steps’-campagne van Lexus zullen hier eveneens hun opwachting maken.

 

Commentaar Lexusforum:

Wanneer wij een chrome effect toepassen op de foto zien we wat meer lijnen:editted-20130820-Teaser-Lexus-concept-car-IAAWat vooral opvalt zijn de strakke lijn van de motorkap naar de gril en de verticale lijn bij de verlichting. Het beloofd dus een concept te worden welke een agressieve uitstraling zal krijgen en veel design features deelt met de LF-CC.

Dit lijkt de voorloper van de Lexus NX te worden, welke al meerdere malen het geruchtcircuit op het internet heeft doen oplaaien.

Lexusforum.nl