Lexus IS half gelekt of photoshop?

Immagine

Overgenomen van Carros.nl:

De nieuwe Lexus IS wordt over een paar weken officieel gepresenteerd op de North American International Auto Show in Detroit. Maar een deel van de auto is al uitgelekt.

Het gaat om het bovenste deel van een driekwart van achteren gefotografeerde IS die bestemd zou zijn voor een advertentie. De foto verscheen op de website jokeforblog. Qua design heeft de auto tamelijk veel weg van de eerder dit jaar gepresenteerde GS. Er is al bekend dat de nieuwe IS bij ons als IS 300h zal worden verkocht met een hybride aandrijflijn bestaande uit een 2,5 liter viercilinder motor en een elektromotor die samen rond de 220 pk kunnen leveren. Lexus belooft echter een spectaculair laag verbruik en een CO2-uitstoot onder de 100 g/km.

is

[Opmerking Lexusforum] – Op het eerste gezicht lijkt dit best wel eens de nieuwe IS te kunnen zijn, echter komen de vormen van met name de led verlichting van de achterlichten (zie in de foto’s) niet overeen met de door de media test gereden  camouflage auto. Hoe dan ook, we wilden dit artikel wel even met u delen.

 

Bron: Carros.nl

 

Lexusforum.nl