Lexus Event: Nieuwe Lexus GS eindelijk in Nederland

Gisteren 12 januari 2012 was het zo ver! De volgende generatie Lexus GS werd geïntroduceerd in Nederland. Voor deze gelegenheid mocht men als Lexus rijder op bezoek in het nieuwe Louwman museum bij Wassenaar. LexusForum was er natuurlijk ook bij!

Eenmaal daar aangekomen mocht men kiezen of in een bus stappen of in 1 van de vele Lexus RX450h en LS600hl naar het museum. Eenmaal binnen kreeg men een “lanyard”  met een kaartje eraan vast (afbeelding hierboven) enmocht men na een vriendelijk welkom de nieuwe GS gaan bewonderen. Er stonden 2 versies namelijk een GS350 AWD in zwart metallic en de GS450h in licht grijs metalic. Er de gelegenheid om verkopers en andere lexusmedewerkers aan te spreken indien men vragen had, maar ook gewoon om een praatje te doen. Er waren vers bereide hapjes en drinken, de sfeer was goed! Verder kon men het museum in om de collectie van Dhr. Louwman te bewonderen. Hier kunt u wat foto’s van het event bewonderen.

Met dank aan Lexus voor het organiseren van het event en dat wij erbij mochten zijn!

Indien u nog meer foto’s hebt, zou u deze willen sturen naar ons email adres, info (at) lexusforum.nl , dan zullen wij deze aan de gallerij toevoegen!!

Lexusforum.nl