Persbericht: Lexus CT 200h F-Sport Line: € 35.490

Lexus heeft de prijs van de CT 200h F-Sport Line vastgesteld op 35.490 euro. Leasen* kan vanaf 519 euro per maand. De F-Sport Line kan vanaf vandaag besteld worden en onderscheidt zich van de andere CT 200h-versies door zijn aangepaste onderstel, krachtiger uiterlijk en nóg royalere standaarduitrusting.

Ten opzichte van de ‘normale’ versie, is de CT 200h F-Sport Line visueel sterk onder handen genomen. Het model heeft een sportieve voorbumper met dubbele honingraat grille, achterbumper met diffuser, grotere achterspoiler, donkere 17 inch lichtmetalen velgen en sideskirts. Standaard LED koplampen, LED Daytime Running Lights en Privacy Glass versterken het sportieve uiterlijk van de F-Sport Line.

Binnenin vallen het aangepaste, geperforeerd lederen stuurwiel met F-Sport logo op, net als de zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en carbon fiber delen in het dashboard en de deuren. De F-Sport Line kan optioneel worden uitgerust met unieke geperforeerde ‘Galaxy Black’ lederen stoelbekleding.

Sportief onderstel voor (nog) meer rijdynamiek
Het onderstel werd gericht op (nog) meer rijdynamiek. Zo zijn de standaard veren en schokdempers vervangen door exemplaren met een meer sportieve inslag. Ook monteert Lexus in de CT 200h F-Sport Line standaard performance dempers om eventuele trillingen uit de extreem stijve carrosserie weg te filteren.

De bestuurder van de CT 200h F-Sport Line profiteert verder van zaken als een in de dimmende binnenspiegel geïntegreerde achteruitrijcamera, Smart Entry & Start System met startknop, een uitstekend audio-systeem met Bluetooth® en een USB aansluiting voor onder andere een iPod®. Uiteraard zijn cruise control en een regensensor ook standaard.

Ook in 2012 14% bijtelling, BPM en MRB vrij
Ook in 2012 is de CT 200h Hybrid dankzij zijn uniek lage CO2-uitstoot verzekerd van 14% bijtelling. Ook blijft het model vrijgesteld van BPM en motorrijtuigenbelasting. Dat geldt eveneens voor de nieuwe F-Sport Line. De CT 200h is de enige auto in zijn klasse die van deze fiscale voordelen profiteert.

* Full Operational Lease, 60 maanden, 20.000 kilometer per jaar

Lexusforum.nl