‘Extra Garantie’ én 10 jaar Mobiliteitsservice voor Lexus-rijders

[Persbericht Louwman] Lexus rijden is zorgeloos rijden. Om dat gevoel te versterken, introduceert Lexus ‘Extra Garantie’. Bovendien krijgen alle eigenaren van een (Lexus-)dealeronderhouden Lexus vanaf nu 10 jaar Mobiliteitsservice. Ook als ze bijvoorbeeld al 8 jaar in hun Lexus rijden.

De kans op mankementen bij een Lexus is vele malen kleiner dan bij veel andere merken. Toch introduceert het merk Extra Garantie; een optionele aanvulling op de standaard garantie van drie jaar. Deze is niet alleen af te sluiten voor nieuwe Lexus-bezitters, maar ook beschikbaar voor bestaande klanten. Enige voorwaarden zijn dat de Lexus niet meer dan 100.000 kilometerheeft gereden en dat de auto qua leeftijd nog in de standaard garantieperiode valt.

Garantie zelfs op accessoires
De dekking van de nieuwe garantie staat op het niveau dat de Lexus-rijder van Lexus gewend is. Zo dekt de garantie niet alleen defecten aan de meeste mechanische of elektrische onderdelen, maar ook aan originele Lexus-accessoires die bij de eerste aflevering zijn gemonteerd.

12 of 24 maanden extra zekerheid
De Extra Garantie is voor twee periodes af te sluiten: 12 maanden met een maximum van130.000 kilometer of 24 maanden met een maximum van160.000 kilometer. De eigenaar van een Lexus is met een Extra Garantie van 24 maanden dus maar liefst vijf jaar behoed voor onverwachte reparatiekosten. 

10 jaar Mobiliteitsservice
Lexus biedt klanten de eerste tien jaar na aankoop een gratis Mobiliteitsservice. Dit houdt in dat Lexus-rijders tot tien jaar na aanschaf verzekerd zijn van hulp en ondersteuning bij pech, waar ze zich ook bevinden. Klanten kunnen 24 uur per dag contact opnemen met de Mobiliteitsservice. Dit aanbod geldt alleen voor automobilisten die hun auto volgens fabrieksschema bij een Lexus-dealer laten onderhouden. Na elke onderhoudsbeurt verlengt Lexus automatisch de gratis Mobiliteitsservice tot de volgende beurt. Dit aanbod geldt voor auto’s van vier tot tien jaar oud.

Meer informatie en de voorwaarden van de Extra Garantie en de Mobiliteitsservice van Lexus zijn te vinden op www.lexus.nl.

Lexusforum.nl