Lexus onthult Full Hybrid CT200h op Autosalon Genève

Zes maanden na de onthulling van de LF-Ch-concept zal Lexus de nieuwe
CT 200h Hybrid onthullen tijdens de Autosalon van Genève 2010. De CT 200h Hybrid – waarbij CT staat voor Compact Tourer – is uitgerust met de alweer tweede generatie Lexus Hybrid Drive-technologie.
 
Rijplezier, luxe en comfort voorop
De CT 200h Hybrid is ontworpen voor automobilisten die zuiniger en milieuvriendelijker willen rijden, zonder daarbij in te leveren op rijeigenschappen, luxe en comfort. De CT 200h Hybrid is de eerste – en enige – Full Hybrid in het premium compact-segment. De auto tilt finesse, duurzaamheid, vooruitgang en aandacht voor details naar een heel nieuw niveau binnen het segment. En vanzelfsprekend staan authenticiteit, stijl en rijplezier voorop; de CT 200h Hybrid is immers een echte Lexus.
 
De CT 200h Hybrid is een auto voor de nieuwe wereld en versterkt met zijn Fuel Cell Ready techniek Lexus’ voorsprong op het gebied van Full Hybrid technologie in het premium-segment. Lexus heeft nu met de RX 450h Hybrid, GS 450h Hybrid, LS 600h Hybrid en de CT 200h Hybrid een ongeëvenaarde brede range Full Hybrids.
 
 
 
De persconferentie van Lexus wordt gegeven door Andy Pfeiffenberger, Vice President van Lexus Europe, op 2 maart om 16.45 uur op stand 4211 in Hal 4.

Lexusforum.nl