Lexus LF-A uitverkocht

Autoweek:

Ondanks dat er nog tot en met de Autosalon van Genève orders worden geschreven, zou de Lexus LFA nu al zijn uitverkocht.
 
Lexus zou inmiddels vijfhonderd geïnteresseerden hebben voor de aankoop van een LFA. De supersportwagen werd drie maanden geleden gepresenteerd op de Tokyo Motor Show. Aanvankelijk werd gedacht dat het moeilijk zou worden om vijfhonderd handtekeningen te verzamelen omdat de auto met zijn kale prijs van 325.000 euro beduidend duurder is dan de concurrentie.
 
Officieel schrijft Lexus nog tot en met de Autosalon in Genève orders voor de supersportauto. Maar het ziet er dus naar uit dat degenen die wachten tot de Zwitserse beurs er bekaaid vanaf komen. Na Genève gaat Lexus bepalen hoe de vijfhonderd LFA’s worden verdeeld over de 56 landen waar het model wordt verkocht. De Nederlandse importeur Louwman & Parqui gaf eerder aan te hopen op vijf exemplaren voor de Nederlandse markt. Later dit jaar start de productie in de Motomachi-fabriek, waar twintig stuks per maand worden gebouwd.

Lexusforum.nl