Thema Lexusforum.nl

het kan zijn dat jullie (onze geregistreerde leden) gemerkt hebben dat er een tweede thema beschikbaar is in de account optie. Dit is het nieuwe thema voor Lexusforum.nl Het is nog niet af en de komende dagen zal ik er mee blijven testen. Mocht U dit thema willen uitproberen tijdens deze periode, gaat U gerust uw gang, er kunnen zich alleen een paar kleine wijzingen voordoen tijdens het gebruik. Het thema is zo goed als klaar, alleen moet ik nog de nodige icons maken voor het forum.

Verder ben ik nog hard op zoek naar een module waar U foto’s mee kunt uploaden. Dit wordt echter bemoeilijkt door het feit dat een installatie van zo’n module erg omslachtig is en iedere keer overnieuw gedaan moet worden wanneer een update van de website uitgevoerd wordt.  

Lexusforum.nl is langzaam maar zeker de rankings van de zoekmachines aan het klimmen. Ik hoop dat deze site snel genoeg gaat groeien en t.z.t. goed gedragen zal worden door de Lexus enthiousasten.

Tot slot ben ik bezig met de aanleg van een foto album per lexus type. U kunt deze bekijken door de link modellen aan te klikken in het navigatie menu aan de linker kant. Het zal nog even duren voor dit af is, aangezien ik ook een hobbiest ben en dus werk naast het bijhouden van dit forum.

 

Hube

Lexusforum.nl