Sucessvolle meeting in Dongen (28-mei)

Om te beginnen wil ik namens Lexusforum onze dank uitspreken aan Showoffimports voor het hosten van onze meeting en er voor velen een onvergetelijke dag van te maken.

De afgelopen meeting was de grootste ooit voor Lexusforum.nl. Het is moeilijk voor te stellen dat wij ooit met vier auto’s aan een dijk bij Almere begonnen zijn.

Na aankomst in Dongen, waar Erick en Wil de indeling en positionering van de autos op zich namen, hebben wij een dag gehad waar de auto centraal stond. Tot mijn grote spijt heb ik niet met iedereen kunnen praten, maar heb ik wel alle auto’s kunnen bewonderen. Het was voor mij prachtig om te zien welke ideeën iedereen heeft over zijn auto en waar deze auto over een aantal jaren moet zijn. Op de meeting was de IS200 sterk aanwezig, maar deze verschilden bijna allemaal van elkaar, wat erg leuk was om te zien.

Lexus Amsterdam verraste ons door een Lexus LS600h naar de meeting te brengen. Voor velen was het voor het eerst dat zij deze auto eens konden bekijken en voelen. Ook Showoff imports verraste ons, dan wel met een BBQ.

Hieronder volgen de foto’s, meer kunnen er nog later volgen.  Meer info in dit topic.

Lexusforum.nl