Bedankt Lexusforum!

Beste leden van Lexusforum,

Het is met een zwaar hart dat ik dit bericht schrijf om mijn vertrek aan te kondigen. Na zeven mooie jaren Lexusforum helpen op te bouwen, wordt het tijd dat ik plaats ga maken voor de nieuwe generatie van jonge Lexus rijders met nieuwe ideeën en een andere visie.

Natuurlijk spelen er bepaalde zaken, maar ik heb besloten deze minimaal mee te laten wegen en mijn vertrek in goede harmonie en zo pijnloos mogelijk te houden. Ik heb zeven jaar mijn hart en ziel in Lexusforum gestopt en ken het klappen van de zweep. Privé ben ik ook drukker geworden en Ik merk dat mijn beschikbare tijd voor Lexusforum drastisch aan het afnemen is. Ik heb al enige tijd zitten tobben over mijn vertrek. Maar de randvoorwaarde was altijd de continuïteit van Lexusforum.

Na een lang gesprek met Roel (RoelVB) zijn we tot een strategie gekomen welke mijn vertrek grotendeels mogelijk gaat maken. Roel gaat het gehele beheer van Lexusforum uitvoeren, het eigendom en het toezicht zal vanuit de stichting blijven komen.

De situatie zal de komende weken als volgt gaan veranderen. Roel zal de dagelijkse leiding van Lexusforum over gaan nemen. Ik blijf in het bestuur van Stichting Lexusforum, welke eigenaar is van de website. Dit houdt in dat ik op de achtergrond er voor zorg dat er een aantal zaken draaiende blijven en soms met Roel afstem. Roel zal alle dagelijkse zaken op het forum regelen. Jullie gaan mij in ieder geval niet meer meemaken op het forum en op de meetings. De meeting van 13 juni zal dan ook mijn laatste zijn en ik hoop dat dit een hele mooie gaat worden, waar ook ik met plezier op terug kijk.

Waarom blijf ik in de stichting? Ik zal vanuit de achterhoede zorgdragen dat Lexusforum door draait. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheer van de kosten. T.z.t. zal ik Stichting Lexusforum overdragen aan een ander persoon welke in staat is de geldelijke schuld van de stichting aan mij, te voldoen. Dit luidt dan mijn volledige terugtrekking in. Maar dit alles zal op de achtergrond gebeuren en jullie als lid zullen daar weinig van merken.

Ik zal het contact met een aantal van jullie erg gaan missen. Toch kijk ik terug op een goede tijd. Ik heb het forum in zijn prille opbouw in 2008 vanuit een goedkope Amerikaanse server naar een steeds professionelere architectuur en systeem zien gaan. Het ledenbestand steeds verder zien uitbreiden en de diversiteit van de auto’s op het forum zien toenemen. Maar ook het zoeken naar nieuws over Lexus, kijken of er foto’s waren van een nieuw model en deze dan z.s.m. plaatsen op de website.

Ik kijk terug op de eerste meeting met vier auto’s op een winderige dijk en de transformaties welke plaats hebben gevonden. Ik kijk ook met plezier terug op de andere meetings, welke veel werk waren, maar altijd gezellig. De ongedwongen sfeer welke wij om de meetings hebben kunnen bouwen en hoe onze vorige gastdames en heren ons graag terug zien, is prachtig. Dat is een resultaat waar wij allen trots op kunnen zijn!

Maar ik kijk ook met plezier terug op de contacten met Lexus Nederland, de dealerorganisaties en de andere sponsoren die altijd voor Lexusforum klaar stonden. De hulp welke ik kreeg om het Lexus-fanship uit te kunnen dragen. De testritten welke wij gemaakt hebben met de nieuwe auto’s. Ik heb hiervan genoten.

Ik denk dat ik een stabiele en mooie erfenis na laat aan jullie. Een plek die zijn eigen geschiedenis heeft en een nog mooiere toekomst. Lexusforum zal ook bij Roel, in goede handen zijn.

Bij deze wens ik jullie allen een hele prettige tijd en vooral veel rijplezier met jullie mooie auto’s. Ik heb genoten van al jullie aanpassingen en probleem oplossingen. Wellicht komen wij elkaar op de meeting nog tegen.

(Hube) Huib van der Eem

Lexusforum.nl