LexusForum.nl op JAF!

DSC08457

Vandaag was het zo ver, de Japanse Autosport Festival (JAF) werd gehouden op het TT circuit te Assen! In alle vroegte hadden we elkaar ontmoet bij de Van der Valk in Assen zodat we verder konden rijden richting het circuit. Iedereen was op tijd aanwezig en na wat socializen zijn we richting het TT vertrokken in een stoet van (als ik me niet vergis) 9 IS200’s, 2 Altezza’s, 1 IS250 en een GS450 reden we richting het circuit. Eenmaal aangekomen konden we onze plek opzoeken op het paddock. DSC08432

De partytent werd opgezet inclusief LexusForum.nl spandoek, we hadden een heuse woonkamer inclusief tafeltje waar we konden zitten als de benen vermoeid waren geraakt!

DSC08459

Hier wat foto’s van wat er te zien was.. het is niet alles maar het zal wel een goed beeld geven!

Er was genoeg te zien, van street legal tot driften tot circuit rijden!

Aan het einde van de dag was er de gelegenheid tot “vrijrijden” en ik mocht meerijden in de Altezza van forumgebruiker j2jedi! Dat was gaaf en het smaakt naar meer! Hier een video van deze rit:

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=2Wq7d_u6klk’]

Het weer hield zich goed, ook al was het toch net iets aan de frisse kant… of lag het aan mij? Foto’s zullen hier verder binnenstromen. Het was leuk jullie allemaal weer te zien en sommigen ook voor het eerst te zien! Bedankt voor de leuke dag en tot de volgende keer!

LexusForum.nl Team.

Lexusforum.nl