Nieuw dealership te Utrecht

Met ingang van deze maand zal Lexus voorbereidingen treffen om een nieuw dealership te realiseren in het pand van Louwman Exclusive Cars aan de A2 te Utrecht. Er zal een aanvang worden gemaakt met de sales en after sales activiteiten. De officiële opening zal in de tweede helft van dit jaar plaatsvinden. Lexus Utrecht wordt de 12e vestiging in ons land.

General Manager Lexus, Geordy Bloem: “Wij zijn zeer verheugd met deze uitbreidingsmogelijkheid in Utrecht. Met de komst van deze dealeractiviteiten zijn we in staat de stad Utrecht en het grootstedelijk gebied eromheen te bedienen, zoals we dat ook in andere grote Nederlandse steden doen.”

Directeur van Louwman Exclusive Cars, Lucien Visser: “Wij zijn heel blij met de komst van Lexus hier in Utrecht. Louwman Exclusive Cars is volledig gericht op het verlenen van topservice aan automobilisten die voor exclusieve automobielen kiezen. Lexus – dat optimaal profiteert van ruim 10 jaar leiderschap en innovatie op het gebied van de Full Hybrid technologie – vormt een uitstekende aanvulling op onze portfolio.

Lexus groeit hard in Nederland. Het premiummerk groeide van 705 registraties in 2010 naar 2.826 registraties in 2011. Een verviervoudiging.

 

Bron: Lexus Nederland

Lexusforum.nl