LF-LC: onbedoeld onthult.

Road & track hebben per ongeluk een video online gezet van de LF-LC, de concept welke Lexus op Detroit gaat onthullen. De verschrikkelijke fout vernietigd dan ook een wel doordachte reclame campagne van Lexus. De betreffende video is ondertussen weer offline gehaald, maar de schade is gedaan. Hieronder volgen de foto’s, de kwaliteit hiervan is niet al te goed, maar voldoende om de auto goed in beeld te krijgen:

Natuurlijk is er nog steeds genoeg waar wij naar uit kunnen kijken voor de onthulling, maar het blijft jammer dat de auto op deze manier bekend wordt gemaakt.

Wat de auto zelf betreft, het is ons nog niet duidelijk welke voorloper dit gaat worden. De SC vervanger, een broertje onder de LF-A of toch meer richting een Z3 of de SLK. Misschien blijft het bij een studie model. Hoe dan ook, de auto ziet er prachtig uit.

Een aantal van de foto’s zijn door Krew van website Lexusenthusiast bewerkt. Hierdoor kwam Krew er achter dat deze auto een hybride aandrijflijn heeft. Dat Lexus een hybride optie wil hebben in elk model is geen geheim en lag ook in de lijn van verwachtingen voor de concept.

Ondanks dat wij het heel jammer vinden dat de auto op deze manier bekend wordt gemaakt, is dit toch ,wel weer een pareltje van Lexus.

Bron: Lexusenthusiast

Lexusforum.nl