Persbericht: Introductie CT200h F-sport

Wie het uiterlijk van de Lexus CT 200h te braaf vindt, kan vanaf oktober de CT 200h F-Sport bestellen. Onderstel, uiterlijk en uitrusting worden aangepast. De F-Sport beleeft morgen op de IAA Frankfurt zijn Europese debuut.  

In Nederland werden de afgelopen maanden al meer dan 3.000 CT’s verkocht. Ten opzichte van de ‘normale’ versie, is de CT 200h F-Sport visueel sterk onder handen genomen. 

Het model heeft een aangepaste bodykit met een dubbele honingraat grille aan de voorkant, donkere 17 inch lichtmetalen velgen, sideskirts en een aangepast geperforeerd lederen stuurwiel, lederen schakelpook, zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en optionele geperforeerde ‘Galaxy Black’ lederen stoelbekleding.

Onderhuids is het onderstel gericht op (nog) meer rijdynamiek. Zo maken onder meer de standaard veren en schokdempers plaats voor exemplaren met een meer sportieve inslag. Ook monteert Lexus in de CT 200h F-Sport standaard performance dempers om eventuele trillingen uit de extreem stijven carrosserie weg te filteren.

De CT 200h F-Sport zit royaal in zijn standaarduitrusting. Denk onder meer aan een in de binnenspiegel geïntegreerde achteruitrijcamera, Smart Entry met Smart Start, uitstekend audio-systeem en LED koplampen.

Lexusforum.nl