ADVERTENTIE: Lexus accessoires

We zijn gezegend met de rijke set aan luxe die Lexus fabrieksaf al voor ons heeft aangebracht. Toch gaat er een wereld voor je open als je bedenkt welke accessoires er nog meer zijn. Sommigen daarvan zijn originele Lexus accessoires, anderen zijn aftermarket producten.

Glas brekende sensor

Ze waarschuwen er overal voor, laat geen waardevolle zaken in de auto achter. Dieven slaan namelijk regelmatig ruiten in om je auto leeg te halen. Je kent het beeld van glasscherven op een parkeerplaats wel. Lexus heeft daar een speciale sensor voor ontwikkelt. De Lexus Glass Breakage Sensor (GBS) gebruikt een zeer gevoelige microfoon die de geluidsfrequentie van brekend glas detecteert en daarmee gaat het alarm af. GBS is een officieel accessoire van Lexus en kan je via je dealer verkrijgen.

Verlichte instaplijst

Er ontstaat vaak slijtage bij de onderkant de deuropening. Er zijn hier talloze beschermende instaplijsten voor. Maar met de officiële verlichte instaplijsten van Lexus, heb je ook nog eens een stijlvol Lexus logo dat licht geeft in het donker.

Velgen

Kwa oppervlak beslaan velgen maar een klein deel van de auto. Het heeft echter een grote impact op hoe de auto overkomt. Er zijn vele mogelijkheden van doorgaans 17 tot 20 inch. De laatste trend is dat er steeds meer voor donkere/zwarte velgen gegaan wordt in plaats van zilver gepolijst.  Voor Lexus velgen kan je terecht bij www.wheelpoint.nl

Handremcover

Een wat onbekendere accessoire zijn handremcovers. Met een kapje kan je de handrem er van zwart tot rood uit laten zien of kiezen voor een aluminium afwerking in plaats van leer. Een handremcover is overigens wat anders dan een handremhoes. De handremcover gaat over het voorstel gedeelte van de handrem (wat je met je hand vast pakt) en de handremhoes is het achterste gedeelte. Handremcovers kan je vinden bij bijvoorbeeld Autostyle

Lexusforum.nl