Zeer geslaagde meeting bij Louwman (Lexus Nederland)

image_3752

 

Dankzij de gastvrijheid van Louwman & Parqui (Lexus Nederland) en de hoge opkomst van de leden, heeft een onvergetelijke meeting mogen plaatsvinden. De foto’s plaatsen wij in dit album op facebook.

Hoewel de dag wat miezerig begon met een aantal regenbuien, kwam de zon al snel tevoorschijn. De opkomst was behoorlijk te noemen, met grofweg 60-70 auto’s en rond de 120 personen. Binnen werd de heerlijke koffie verzorgt en de lunch geserveerd met complimenten van Lexus Nederland. Er werd door de GM van Lexus Nederland, Geordy Bloem, een rondleiding verzorgt in het Museum. Er werd uitleg gegeven over de LF-A, de RC-F en men kreeg de kans de motor even te horen. De dag stond ook in de overdracht van het beheer van Lexusforum. Roel van Baaren nam het stokje over van Huib van der Eem. Er was een loterij waar prachtige prijzen werden verloot. Maar er was ook de mooiste Lexus verkiezing en de uitreiking van de wisselbeker, waarvan de winnaar door Lexus Nederland gekozen mocht worden. En dit was een hele bijzondere IS200.

Bij deze willen wij iedereen van Lexus Nederland bedanken voor de moeite die men genomen heeft om ook deze meeting weer fantastisch te maken. Een speciale vermelding is voor Raymond Caenen, die de dag achter de schermen geregeld heeft namens het Louwman clubprogramma.

Wij willen ook u als lid bedanken. Zonder uw passie en enthousiasme zijn deze momenten onmogelijk.

Het Team van Lexusforum

Lexusforum.nl